Iroda bérlés - Rent183 Kft.

Rent183 Kft.
rent183@tlt.hu
1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36 1 481 9527
Hétfő - Péntek: 06:00 - 21:00

Rent183 Kft.
Tartalomhoz ugrás
BÉRELHETŐ HELYISÉGEK
A RENT 183 Irodaház és Ipari Park területén kedvező áron, minőségi szolgáltatásainkkal kiegészítve bérelhet irodákat, ipari tevékenységre alkalmas műhelyeket és raktárakat.
Irodáink:

A 2700 m²-es irodaházunkban különböző méretekben nagyon jó minőségű B-kategóriás irodákat tudunk biztosítani bérlőinknek. A legkisebb 17 m²-estől 300 m²-esig, akár egyéni elrendezéssel is meg tudjuk valósítani elképzelését. Mindig a bérlővel egyeztetjük az igényeit és akár egyéni elképzeléseknek is megfelelően kialakítva adjuk át az irodahelyiségeket.

Minden irodánk minimum szalagparkettás, műanyag ablakokkal, szalagfüggönnyel, központi fűtéssel, telefon és internetkapcsolathoz kiépített rendszerrel, és irodánként külön légkondicionálóval felszerelt. Az épületben 24 órás recepciót üzemeltetünk, ahol minden bérlő cégünknek biztosítunk saját postai küldeményeknek kialakított fakkot. Az épület földszintjén büfé is üzemel. Iroda és raktárhelyiségek mellett tárgyalót és irattár kialakításra alkalmas alagsori helyiségeket is tudunk biztosítani.

Üzlethelyiségek:

Irodaházunk földszintjén 25-től 250 m² -ig új üzlethelyiségeket alakítunk ki az Ön igénye szerint.

Az irodaépület utoljára 2004-2006-ban lett teljesen felújítva, de terveink szerint a közeljövőben további esztétikai jellegű fejlesztéseket végzünk rajta.

Műhelyek és raktárak:

50 m² -től 700 m² -ig különböző méretű műhelyeket és raktárakat bérelhet az irodaház mögötti ipari parkban - mely a Barázda utcából nyíló külön teherportán keresztül is megközelíthető. Bérlőink kényelme érdekében belső udvari gépkocsi parkolókat alakítottunk ki. Egyébként a környező utcákban a parkolás ingyenes.

Csakúgy, mint az irodák esetében, a műhelyek és raktárak kialakításában is szinte minden egyéni igényre találunk megoldást - akár saját irodahelyiséggel, WC-vel, mosdóval is ki tudjuk alakítani cége műhelyét. Minden műhely- és raktárépületünk jó állapotú, felújított tetőszerkezetű, központi fűtéssel és ipari áram csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A villamos áramfogyasztás mérésére külön almérőt biztosítunk bérlőinknek.

Biztonság

A teljes park bekerített, zártláncú rendszerben működő biztonsági kamerákkal felszerelt terület. Ügyfeleink nyugalmát garantált 24 órás biztonsági őrzéssel biztosítjuk, mely szolgáltatás a magyar piacon ritkaságszámba megy!

Amennyiben az Ön cégének a fentieknél nagyobb alapterületű helyiségekre van szüksége vagy a pesti oldalon szeretne helyiséget bérelni, abban is tudunk segíteni. Partnercégeink - az általuk üzemeltetett ingatlanokban - Budapest különböző pontjain kínálnak kereskedelmi helyiségeket, irodákat, műhelyeket és raktárakat. Ugyanilyen szolgáltatásokkal és ügyfélkiszolgálással várják a kedves ügyfeleket.

Kérjük érdeklődjön rendkívül kedvező árainkról személyesen és tekintse meg jelenleg kiadó helyiségeinket!
Hívjon minket a 06-30-9303379-es mobilszámon és segítünk Önnek!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik ennek az ingatlannak az üzemeltetésével. A nálunk bérlő vállalkozások nagy része a kezdetektől itt működteti telephelyét, tehát elmondhatjuk, hogy hosszú távú, jól működő és kölcsönösen kifizetődő kapcsolatot igyekszünk fenntartani bérlőinkkel. Irodaházunk és az ipari park folyamatosan magas kihasználtsággal működik, ami köszönhető versenyképes árainknak, szolgáltatásaink színvonalának, megbízhatóságunknak, illetve a barátságos és kulturált környezetnek. Jelenleg több, mint 70 cég tisztel meg bennünket bizalmával és veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Már csak Önre várunk! Kérjük, hívjon bennünket!
Copyright: 2018. www.rent183.hu
Rent183 Kft.
Rent183 Kft.
JELENTKEZÉS
Kijelentkezés
Vissza a tartalomhoz